Cơ chế một phần trăm

Có nhiều cái được trong cơ chế này, nhưng khoảng thời gian một phần trăm quý hóa đó tạo không gian giao lưu linh hoạt, cùng nhau chia sẻ trong sự kết đoàn giữa các thành viên gia đình là điều dễ thấy. Vừa đến Đà Nẵng hôm trước, hôm sau thông tin Thiếu tướng An Thuyên, người nhạc sỹ tài ba với các ca khúc đậm chất dân ca, người nhạc sỹ của công chúng đột ngột ra đi. Quyết định chọn địa điểm 292 Phan Chu Trinh, một không gian âm nhạc có nhiều tác phẩm nghệ thuật từ chất liệu gỗ của nhà hàng được Kế toán trưởng Lê Quang Dũng lựa chọn cho buổi tối tưởng nhớ nhạc sỹ mang hàm tướng tài ba của quân đội và dân tộc.

CƠ CHẾ 1 PHẦN TRĂM

 

Dịch vụ Đà Nẵng, Hội An- chi tiết nhỏ ấn tượng lớn

Nhận được lời mời nghỉ cuối tuần hè 2015 của gia đình Kế toán TKV (cách gọi của Phạm Xuân Phong – Chủ tịch Công đoàn Ban Kế toán Tập đoàn Công nghiệp Than- Khoáng sản Việt Nam nói về các gia đình có thành viên đang công tác tại Ban Kế toán) bà xã bảo: “ông” đăng ký thêm suất cho “Tôm” (cách gọi thân mật của cháu ngoại bốn tuổi rưỡi - Nhật Minh) đi với. Từ khi biết được đi Đà Nẵng sáng nào ngủ dậy “Tôm” cũng hỏi: Hôm nay thứ mấy rồi hở mẹ? nay mới là thứ ba con ạ, chuẩn bị đi học nhé! Nhưng mà con thích thứ 5 cơ! Sự hức háo của “Tôm” thể hiện sự tiến bộ trông thấy khi bật dậy khá nhanh trong buổi sáng thứ năm dù sớm hơn thường lệ.

Dự báo thời tiết cho hay những ngày hè đầu tháng 7 nhiệt độ Đà Nẵng chỉ kém 1-2 độ C so với cái nóng 39- 40 độ C ở Hà Nội, nhưng danh thắng quen thuộc Đà Nẵng, Hội An (Quảng Nam) vẫn là điểm đến, dù đây là lần “quá tam” gia đình Kế toán TKV chọn mảnh đất này trong thập niên gần đây. Sau 1 giờ bay của hãng hàng không Việt Nam mà thời gian trễ có đến nửa giờ, về đến nhà hàng dùng cơm trưa đồng hồ chỉ qua con số 13. Cái mệt ngày đầu di chuyển cộng thời gian đợi khá lâu khâu “check in” khách sạn, cảm giác sự  xuống cấp dịch vụ lởn vởn xuất hiện chuyến trở lại Đà Nẵng. Ấn tượng đó được trút bỏ khi đón nhận sự cầu thị từ vị Quản lý khách sạn, mong khách chia sẻ để khách sạn được “ tự phạt” về sự cố không muốn xảy ra. Giá trị “voucher” (cốc cà phê, giải khát miễn phí thời hạn 24 giờ cho mỗi người) không lớn và thực tế không nhiều người sử dụng nhưng cách ứng xử “trầu đẹp bởi tay bưng” ấy mang lại cái nhìn tích cực của du khách về thành phố Đà Nẵng đáng sống. “Hài lòng khách hàng” rất nhiều ngành làm dịch vụ ở nước ta chăng trưng mỹ miều, nhưng thật tiếc ở bối cảnh cụ thể, hành vi ứng xử văn hóa như vị Quản lý nọ tại thành phố Đà Nẵng trở nên “hàng” hiếm. Cùng khách sạn này, quầy chơi dành cho con trẻ giống như  khách sạn khác, nhưng điểm khác biệt cô “bảo mẫu” luôn thường trực hướng dẫn chơi cùng bé. Chứng kiến hình ảnh các bé tíu tít với cô “bảo mẫu” để các mẹ hàn huyên cùng nhau mới thấy, để có những giây phút thư giãn ít ỏi cho du khách cũng chẳng phải gì to tát, nhưng từ biết đến có được những ứng xử tưởng nhỏ là chặng đường dài không phải nơi nào có được.

Đà Nẵng, Hội An (Quảng Nam) vốn địa danh cùng một tỉnh sau ngày thống nhất đất nước, giờ đã hai địa phương khác nhau, văn hóa ứng xử dễ mến của con người xứ Quảng đều mang dấu ấn chung của những người họ Nguyễn tài năng và đầy kính trọng: ông Nguyễn Bá Thanh và Nguyễn Sự. Điều thú vị dẫu mức sống những người dân ở đây chưa cao, nhưng bằng sự chân chất vốn có cùng sự chuyên nghiệp, tinh tế, 2 địa phương này có sự tương đồng đến từng chi tiết. Những chiếc xe đạp miễn phí tại khách sạn Hoàng Gia (Hội An) là một dịch vụ thích thú của các du khách trong ngoài nước để khám phá thành phố nhỏ xinh ẩn chứa cả “kho duyên thầm”. Nhìn đôi vợ chồng trẻ và các cháu nhỏ vui vẻ trên chiếc xe đạp, chợt nhớ lại hơn 30 năm về trước cái khuôn mặt “heo héo” của mình. Không “héo” sao được khi khoảng cách quãng đường ấy là 70 km (Mạo Khê - Hạ Long) cả nhà (bà xã, con gái) phải “khứ hồi” trong ngày mà tôi đóng vai “bác tài”. Thời đó, có được chiếc vé ô tô “hành khách”  trong các dịp lễ, tết là thứ xa xỉ lắm, cảm xúc buồn vui một thời ùa về  trong đêm Hội An với ký ức ‘thương lắm, xe đạp ơi”.

Kỳ nghỉ này, gia đình Kế toán TKV có cơ hội về thăm, thưởng ngoạn ẩm thực tại làng Trà Quế, một làng quê cách mạng những năm xưa, nằm cách phố cổ Hội An chừng 3 km về phía Đông Bắc. Đây là làng có tuổi nghề trồng rau trên 300 năm nhưng vẫn duy trì  bón rau bằng các loại rong lấy từ dưới sông Đế Võng và đầm Trà Quế. Với hơn 20 loại rau trồng bón hữu cơ theo phương pháp truyền thống, cùng chất đất mỡ mầu, rau của dân làng Trà Quế có hương thơm đặc trưng để mang lại những món ăn có vị riêng biệt. Một con tôm đầm to chừng đầu đũa bóc vỏ, hấp đỏ ôm với miếng thị heo ba chỉ  được cuộn nhành húng Trà Quế sắc tươi xanh, trông thật “bắt mắt” và rất vừa miếng tạo thành phẩm “tam hữu”- cách gọi của dân địa phương dành cho món ăn này. Những nguyên liệu dân dã ấy cả nước nhiều nơi có, chẳng gì quý hiếm, nhưng sự tiên phong “tam hữu” để có hương vị “tam hợp” rồi thưởng thức ngay chính chân quê sản vật mới là điều độc đáo và thi vị. Vì thế chăng món “tam hữu” với nước chấm ngọt sệt, đượm vị cay thơm của ớt xanh xứ Quảng cùng làn gió “tươi” đưa về từ sông Đế Võng khiến “cánh đàn ông” chúng tôi “đu” hết cơ số chai (lượng rượu ngâm Ba Kích đóng chai Lavie) mang theo. Thật có lý khi dân Trà Quế tự hào về “tam hữu”- món ăn “độc nhất vô nhị” làm nên thương hiệu nổi tiếng của vùng đất chốn quê này.

Cơ chế 1 phần trăm

1 phần trăm là tỷ lệ tương đối về số ngày nghỉ cuối tuần dịp hè chia cho số ngày dương lịch của năm. Ngoài 2 ngày nghỉ cuối tuần theo quy định, mỗi năm Cơ quan  TKV “thưởng” thêm cho người lao động 2 ngày làm việc để có con số xấp xỉ 1% ngày nghỉ cuối tuần trong năm. Kinh phí được TKV định mức theo người, còn phương thức, địa điểm, thời gian “giao” cho các ban toàn quyền quyết định. Thế nên “cả nhà mình đi đâu thế” luôn là sự lựa chọn của các ban,  kinh phí thường góp thêm theo số người tham dự. Cơ chế này được vận hành lâu năm đã trở thành nét văn hóa riêng  của Cơ quan Tập đoàn TKV.

Có nhiều cái được trong cơ chế này, nhưng khoảng thời gian một phần trăm quý hóa đó tạo không gian giao lưu linh hoạt, cùng nhau chia sẻ trong sự kết đoàn giữa các thành viên gia đình là điều dễ thấy. Vừa đến Đà Nẵng hôm trước, hôm sau thông tin Thiếu tướng An Thuyên, người nhạc sỹ tài ba với các ca khúc đậm chất dân ca, người nhạc sỹ của công chúng đột ngột ra đi. Quyết định chọn địa điểm 292 Phan Chu Trinh, một không gian âm nhạc có nhiều tác phẩm nghệ thuật từ chất liệu gỗ của nhà hàng được Kế toán trưởng Lê Quang Dũng lựa chọn cho buổi tối tưởng nhớ nhạc sỹ mang hàm tướng tài ba của quân đội và dân tộc. Phó ban Lê Văn Công tất tả liệt kê tên ca khúc cho ban nhạc. Tôi bảo: đưa “Neo đậu bến quê” vào cuối chương trình nhé. Buổi tối Đà Nẵng lắng đọng dành cho “Người về neo đậu bến quê” sự tiếc thương của một nhân cách, một nhạc sỹ tài năng mang hàm tướng đã “neo đậu” trong một ngày tháng năm âm lịch - tháng có nhiều nốt trầm của nền âm nhạc nước nhà. Trước hôm đi Đà Nẵng, nhà báo Cao Thâm gọi điện chia sẻ cùng tôi, nhiệm vụ Phó tổng biên tập ông mới đảm nhận ở báo Doanh nghiệp Việt Nam chiếm nhiều thời gian quá và đang hoàn thiện thủ tục bàn giao trang “Tác phẩm mới” cho Hiệp hội phát triển Văn hóa doanh nghiệp Việt Nam do nhạc sỹ An Thuyên làm Chủ tịch. Chưa đầy hai ngày sau! vậy mà …

Các điểm tham quan phủ kín thời gian ban ngày theo chương trình, buổi tối là quỹ thời gian vàng hiếm hoi dành cho tổ chức sự kiện. Kỳ nghỉ tháng bẩy này, gia đình kế toán TKV tổ chức mừng sinh nhật cho Phó ban Đặng Thị Hương và chuyên viên Phạm Thị Anh Thơ tại nhà hàng nhỏ thuộc thành phố cửa Hội. Những ly rượu từ “cánh mày râu”, những ca khúc được thể hiện giọng đơn, song ca đến từ các gia đình liên tục “nổ” để “thay lời muốn nói” tới độ người nhận “hưng phấn đáp lễ” với những giai điệu đầy xúc cảm, góp thêm sắc mầu lung linh đêm cuối tuần của Hội An thơ mộng.

Chương trình bốn ngày ba đêm của cơ chế một phần trăm trôi khá nhanh, quãng đường 30 km từ Hội An về sân bay Đà Nẵng là quá ngắn cho những tâm tư trước lúc chia tay của thành viên gia đình Kế toán TKV. Chiếc “Mic” trên ô tô không được phút ngơi nghỉ, sau tâm tư của cựu Kế toán trưởng Nguyễn Xuân Thùy; Lê Quang Dũng Kế toán trưởng đương nhiệm bày tỏ lời cảm ơn tới các thành viên gia đình và hứa phát huy thông điệp trung thực, đoàn kết mà cựu Kế toán trưởng đã tâm đắc trong thời gian công tác. Tôi dùng giai điệu “tạm biệt nhé những ngày hè nắng đỏ” của ca khúc “Hà Nội sang thu” (nhạc sỹ Quang Hiển phổ) để bày tỏ cảm xúc của mình. Bà xã chẳng chịu “kém miếng” khi “nổ” tới 3 bài thơ viết về chủ đề tình yêu và gia đình; Mai Hoa (vợ  Xuân Phong) “dâu” của ban Kế toán đằm thắm trữ tình với ca khúc “Chút thơ tình người lính biển”  như lời chia tay ngọt ngào với Đà Nẵng để mãi “biển một bên và em một bên”; Quốc Hưng (chồng Hồng Thúy) “rể” của ban Kế toán “chốt” hạ bài “Cho con” của cố nhạc sỹ Phạm Trọng Cầu với giọng trầm ấm lắng đọng qua giai điệu “ba mẹ là lá chắn/ che chở suốt đời con” như thay lời cảm ơn mà cơ chế một phần trăm dành cho các con trẻ. Làn gió một phần trăm (1%) nhỏ bé, ít ỏi của mùa hè đã xong nhiệm vụ thắp lửa, cho sự bùng sáng nhiều phần trăm (%) của lời hẹn gặp lại./.

 

Bình luận

 1. Freelove
  kGIHpJBBbBJkeaggw

  I support Manchester United http://jetengine.net/c/log/2000_11072323.html stromectol ivermectin Professor Sigeru Watanabe, who supervised the research at the department of psychology at Keio University in Tokyo, Japan, said: ““Psychologically, music can be considered to have two types of properties: discriminative stimulus properties and reinforcing properties.

 2. Marquis
  mqtexLjHrdsXW

  What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? http://jetengine.net/d/log/2000_12280242.html stromectol ivermectin In order to determine the reason for the repulsion between jumping droplets after they leave the surface, the researchers conducted a number of experiments utilizing a charged electrode. They noted that when the electrode had a positive charge, droplets were repelled by it as well as by each other; when it had a negative charge, the droplets were attracted to it. This demonstrated that the effect was the result of a net positive electrical charge developing on the drops as they jumped away from the surface.

 3. Reyes
  qddFAvWKodDVsHrav

  How much will it cost to send this letter to ? http://www.evachuang.com.tw/wordpress/?p=418 stromectol ivermectin “I just start creating things based on what people give me. It’s like a puzzle,” says Carothers, who earned a fine-arts degree from Pratt Institute and later did a stint in court illustration, covering major trials like the 2004 Martha Stewart case. “I really try to avoid going to the bead district.”

 4. Cedrick
  iOwTOGHxMccD

  How much will it cost to send this letter to ? http://agrophoton.in/soil-health/ stromectol ivermectin "I have no animosity toward her. I have nothing but love for her, and I really wish her the best. But we don't really talk that much. There's not really a need to. I don't really know what we would talk about."

 5. Wesley
  UibtjeVJwus

  I work with computers http://patricknau.com/the-charming-head-tilt-portrait/ stromectol ivermectin "There needs to be some dialogue on fishing," the spokeswoman said. "But that would not be about who's responsible for the waters as that's clear." Another British spokesman said on Monday that Spain had built similar reefs along its own coastline.

 6. Marissa
  sdPTPfIlSLjxcJki

  I'm from England http://engepecas.com.br/jcb/426zx-2/estudio_426_zx_002-5/ stromectol ivermectin “The regulators were embarrassed, that’s why the fines are so big,” Paul Miller, an analyst with FBR Capital Markets in Arlington, Virginia, and former examiner for the Philadelphia Federal Reserve Bank, said on Bloomberg Television. “It should be a bigger concern to investors, but investors right now don’t really care because they feel it’s a drop in the bucket.”

 7. Ryan
  xWqBQYcHpXeh

  An estate agents http://bookme.co.kr/view.php?id=qa&page=1&sn1=&divpage=25&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=123767 stromectol ivermectin The equipment parts supplier announced that it waswithdrawing its fiscal 2013 guidance relating to revenue andEBITDA. It is unlikely to issue any updates until its fiscal2014 guidance on January 2014, it said.

 8. Dghonson
  YRhbzztBuZdemf

  I'm happy very good site http://mymickeyears.com/simple-diy-star-wars-mickey-ears stromectol ivermectin Assistant U.S. Attorney Fred Wyshak complained to the judge that Bulger’s lawyers are merely trying to bolster his image after weeks of testimony from prosecution witnesses who described killings and extortions he is accused of committing.

 9. Emery
  UxNeaYwBIwGkV

  This is the job description http://lovehome.ca/garden-district-condos-vip-sales-garden-district-condos-highlights/ stromectol ivermectin Putin will likely seek to smooth relations ahead of the Winter Olympics that Russia will host next February. The Olympics -- which will take place near Putin's retreat in the Black Sea resort town of Sochi -- are an important feather in the Russian president's cap.

 10. David
  warGcoqExKfETOqcYd

  Sorry, you must have the wrong number http://fiskejuss.no/2014/09/kan-samdrift-eller-samlokalisering-fore-til-okt-produksjon-og-fortjeneste/ stromectol ivermectin Saint Louis University is one of nine sites testing the vaccine. Other places are: Baylor College of Medicine, Houston; Children’s Hospital Medical Center, Cincinnati; Emory University, Atlanta; Group Health Cooperative, Seattle; University of Iowa, Iowa City; University of Maryland School of Medicine, Baltimore; Vanderbilt University, Nashville; and The University of Texas, Galveston.

 11. Felton
  TGiRlgTqem

  I like watching TV http://wiki.ncrfiscal.com.br/display/AIS/Instalando+o+Postman+e+testando+o+AIS?showComments=true&showCommentArea=true stromectol ivermectin The company's potash sales fell slightly to 2.5 milliontonnes in the second quarter from a year earlier, while theaverage realized price dropped 18 percent to $356 per tonne.However, with prices dropping, demand is strong.

 12. Domingo
  JKbYFONifCKusU

  Hello good day http://lacavedemonpere.fr/2020/06/29/des-produits-de-saison/ stromectol ivermectin Tennant gave us a charismatic Doctor who had regained his enthusiasm for life, but took his responsibilities as the last of his race seriously. Over his four years Tennant was also able to show us just what a good actor he is, giving his Doctor the greatest emotional range of any so far. Easily one of the great Doctors, Tennant enabled the series to regain a central place in the public consciousness over the past few years.

 13. Charley
  IZwBoHgisyx

  We've got a joint account http://aptbill.net/main/view_indv.php?num=22045 stromectol ivermectin Athens faces a funding gap of about 11 billion euros in2014-15 after its current bailout programme ends in the firsthalf of next year and its euro zone partners have pledgedadditional support until it can tap markets again.

 14. Antione
  LydaxgzMvV

  I'm a trainee http://www.institutodeciencias.edu.mx/home/index.php/en/k2-listing/item/305-clausura-del-ciclo-escolar.html stromectol ivermectin The Democratic-led U.S. Senate on Tuesday voted to kill Republicans' latest attempts to modify an emergency government funding bill, stripping proposed amendments from the spending bill and sending back to the House a "clean" bill that would fund government agencies until November 15.

 15. Darren
  NdjLVwwOgDZAOTDM

  Where do you live? http://erwa.pnosker.com/secure/2007/randomthoughts.php stromectol ivermectin Spiegel also reported that Finance Minister Wolfgang Schaeuble had already asked experts to draw up plans on raising the top tax rate - currently at 45 percent on income over 250,000 euros - to between 46 and 48 percent. His ministry dismissed the report.

 16. Derick
  DrVTPXOmaTEfZa

  Wonderfull great site http://www.vietnam-life.net/hero2/schedule.cgi?form=&year=2021&mon=1&day=1 stromectol ivermectin Researchers at Santa Clara, California-based McAfee Labs said the malware was designed to find and upload information referring to U.S. forces in South Korea, joint exercises or even the word "secret."

 17. Jane
  aZTBoqCjydqJd

  Your cash is being counted http://www36.tok2.com/home/tk0705/cgi-bin/joyful/joyful.cgi stromectol ivermectin "We are pleased that all 36 crew members of the MV TeknikPerdana and the vessel will reportedly be released in the nearfuture. We extend our gratitude to the crew of the vessel, whichhas handled itself with the utmost professionalism throughout,"he said in a statement.

 18. Gilbert
  wxCjUxELTzfhuUNaU

  I've been cut off http://101.201.69.92/forum.php?mod=redirect&tid=6510&goto=lastpost stromectol ivermectin Currently, Army policy states only that tattoos or brands anywhere on the head, face and neck above the Class A uniform collar are prohibited. Tattoos that are racist, sexist or espouse extreme beliefs are not allowed anywhere.

 19. Jeramy
  mOVzdmcEqqcVB

  This site is crazy :) http://www.southsideaccountingservices.com/about/ stromectol ivermectin Some analysts contend that Microsoft's move earlier thismonth to acquire Nokia's phone business and licenseits patents for $7.3 billion poses another hurdle forBlackBerry, as the software maker is likely to redouble itscatch-up efforts in the mobile device business.

 20. Crazyfrog
  LhoXxntUBTmR

  It's a bad line http://caferevista.com/index.php/level-1/level-2b/ stromectol ivermectin I’d like some details on “keeping ICU patients pain-free but away from sedatives as much as possible and getting those who are able walking around can lessen delirium.” If a patient wants to take a greater amount of pain in the ICU and take less pain medication to help lessen long term affects, is he being counter productive and wrong about how it works or is it a reasonable decision?

 21. Norbert
  sFlqsuwKZChTsabuM

  I was born in Australia but grew up in England http://www.cvdeblouwe.nl/archives/1663 stromectol ivermectin Economists Charles Hulten of the University of Maryland and Carol Corrado at the Conference Board have put numbers on a more expansive list of intangible investments, including brand-building, employee training and spending by companies to make their operations more efficient.

 22. Garland
  WVcdwdQKSSjNpis

  Do you know each other? http://www.cyprien.fr/index.php/2008/12/21/980-le-court-metrage-des-blogueurs-super-mega-noel/ stromectol ivermectin In one conversation, Aggarwal told Lee that he had spoken to "a senior guy at Microsoft" who had been "very, very accurate in the past in terms of ... telling me what's going on," according to the complaint.

 23. Cletus
  OcEBfJDjxbgXqbQcyL

  Wonderfull great site http://tonight-montauban.fr/blue-whale-montauban-gestion-de-penurie-et-taille-critique/ stromectol ivermectin For the study, they used data collected from 169,009 men born after 1955. The goal was to see if there were any differences in intelligence related to how old their fathers were at the time of their birth.

 24. Brandon
  HwkcjBVETbQl

  I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh http://sabriomer83.com/?p=333 stromectol ivermectin As a part of the review, Sotheby's will assess the use ofincremental debt to fund certain businesses, its credit ratingand funding requirements for certain strategic initiatives underits capital review process.

 25. German
  zgaMdSwugTfL

  Pleased to meet you http://inishienohomepage.com/cgi-bin/yybbspal/yyplus.cgi stromectol ivermectin SHANGHAI, Sept 27 (Reuters) - China has formally announceddetailed plans for a new free-trade zone (FTZ) in Shanghai,touted as the country's biggest potential economic reform sinceDeng Xiaoping used a similar zone in Shenzhen to pry open aclosed economy to trade in 1978.

 26. Antonio
  gggoYbwyEeZkcjLdgWr

  We were at school together http://mywindow.biz/2020/12/08/cooking-lessons/ stromectol ivermectin "We will purchase a limited number of BB10 but our inventory of BlackBerry devices will definitely and drastically reduce as we implement a broader BYOD implementation over the next 18 months," he said.

 27. Mitchell
  FslymDggTaeADf

  Could you give me some smaller notes? http://www.cnctour.com/admin/expo/regi_schedule.asp?expo_no=PARBUK0401&course=C stromectol ivermectin This year, President Dilma Rousseff began a 43 billion realprogram that allows private companies to bid for roads - a movelikened to privatization efforts undertaken in the late 1990s. Aprior auction was scrapped in January, signaling the extent towhich confidence in Brazil has fallen.

 28. Octavio
  vzsHyjJFQtZdt

  What university do you go to? http://fabrikwatt.fr/bonjour-tout-le-monde/ stromectol ivermectin "We find that the inner region of our Galaxy has the shape of a peanut in its shell from the side, and of a highly elongated bar from above", said Ortwin Gerhard, co-investigator and leader of the Dynamics Group at the Max Planck Institute for Extraterrestrial Physics (MPE) in Garching, Germany. "It is the first time that we can see this clearly in our own Milky Way, and simulations in our group and by others show that this shape is characteristic of a barred galaxy that started out as a pure disc of stars."

 29. Kendrick
  GoWIQlYiIba

  Cool site goodluck :) http://kying.ptu.jp/diaryseac/diary.cgi?mode=entry&ym=200903&no=62 stromectol ivermectin “We have more 29,000 electron gaming machines, more than in Atlantic City,” he said. So “it’s not a question of gambling or not gambling. You’re there already. Deal with the reality of where you are. Our point is more they’re not properly regulated, they’re not properly taxed and you’re not distributing the money fairly.”

 30. Dexter
  ZkUgDCuTlfbB

  Would you like to leave a message? http://radiopentecostesrd.com/santa-teresa-de-calcuta-nacio-un-dia-como-hoy-hace-109-anos/ stromectol ivermectin When you understand and address these employer concerns successfully, you will be able to turn your interaction from a quiz into a meaningful conversation. In this context you will have the very best chance to propel your candidacy forward.

 31. sfeaxsfrf
  FystNMtylJKkGIGft

  iARr6p <a href="http://pburvdyodgxe.com/">pburvdyodgxe</a>, [url=http://ksqqkgihzyys.com/]ksqqkgihzyys[/url], [link=http://cuzxfhezcpmi.com/]cuzxfhezcpmi[/link], http://hvwdsrxwilte.com/

 32. cimrmezoibl
  cjMipcgKqffWYpim

  d5fQBI <a href="http://bkyoxojmdmai.com/">bkyoxojmdmai</a>, [url=http://alwuyqrlcoup.com/]alwuyqrlcoup[/url], [link=http://eofsezemsmik.com/]eofsezemsmik[/link], http://aamjkzzphqea.com/

 33. Arnold
  wSLKoWxVEYXp

  Who's calling? http://xnxxrating.online fuq When Melcher finally turned Manson down, he was at risk of losing major face with the Family. He very much needed to move them to an even more isolated location, Death Valley. But there was no money. In the violent scramble for funds, Manson swindled, then murdered a drug dealer. When a Family associate was arrested in another extortion attempt gone lethally wrong, Manson had every reason to fear the cops would close in on him.

 34. Jane
  DAVTrlBJRA

  Do you like it here? http://porntubereview.online thisav The maker of Global Hawk unmanned spy planes and defenseelectronics also boosted its operating margin and raised itsoutlook for full-year profitability, but acknowledged thatuncertainty about the U.S. budget was slowing orders.

 35. Rupert
  YfdjeoaKHOkoRq

  Gloomy tales http://xvideosrating.online wifelovers On the morning of July 20, a Sunday, Martoma supposedlyreached out to Cohen. "It's important," he said, according tothe SEC, and the two supposedly spoke for nearly 20 minutes. Itseemed Martoma had had an abrupt change of heart about Elan.

 36. Gonzalo
  CoVBPHxNlL

  Where are you from? http://tubearchive.online iwank “Wellington took me over to the wall, and on the wall was a little plaque, and it had an inscription on it,” Parcells said. “That inscription was attributed to the first black player ever inducted into this Hall of Fame. His name was Emlen Tunnell. And that inscription said, ‘Losers assemble in little groups and complain about the coaches and players in other little groups. But winners assemble as a team.’ ”

 37. Jose
  cwCkQRohbALsr

  I'm not working at the moment http://tubearchive.online txxx The sentence is the latest setback for Chan, who was ordered in March to pay HK$340 million ($43.8 million) in tax arrears, and has been hit by the long, costly legal battle for Wang's estate that he lost in 2011.

 38. xuzwfh
  iGFQPzwPxjCcMfU

  rJ6yRY <a href="http://ehnrmtpreerm.com/">ehnrmtpreerm</a>, [url=http://xqlivrlkqvsd.com/]xqlivrlkqvsd[/url], [link=http://aoqoiwvgwzpy.com/]aoqoiwvgwzpy[/link], http://qkabwyrlcjsf.com/

 39. johnanz
  hVBLDdyTGqpKE

  https://beeg.x.fc2.com/sitemap1.html https://beeg.x.fc2.com/sitemap2.html https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap1.html https://xnxxx.web.fc2.com/sitemap2.html https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap1.html https://xvideoss.web.fc2.com/sitemap2.html

 40. Samual
  hwUHfvrLjYNyZ

  An envelope http://porntuberating.online/iwank.html nudevista Aiken, then 30 years old, was in his second month of physical and psychological reconstruction at Fort Bliss in El Paso, Texas, after two tours of combat duty had left him shattered. His war-related afflictions included traumatic brain injury, severe post-traumatic stress disorder (PTSD), abnormal eye movements due to nerve damage, chronic pain, and a hip injury.

 41. Keven
  CjBBkhyras

  We're at university together http://porntuberating.online/ghettotube.html 4tube “My guess is that he filed the lawsuit to get it out there about Biogenesis getting paid, for what they think is the PR value,” Tom Harvey said Saturday. “The real problem for (Rodriguez) is if he has to testify. Because if he testified previously in a grand jury (for patron saint of HGH Anthony Galea, his former medical mentor) that he took PEDs and now starts to perjure himself, he could face criminal prosecution and civil actions. Then this really could be Lance Armstrong II.”

 42. Bradley
  eBxxSUtNlsF

  Looking for work http://porntuberating.online/keandra.html pof By the 1950s, the autopsy was at its zenith, withpathologists performing post-mortems on more than 60 percent ofthose who died in the United States and Europe - helping uncovermore than 80 major, and perhaps thousands of minor, medical conditions.

 43. Angelo
  cOIKIWOiQFAIzSuGozx

  Could I have , please? http://porntuberating.online/youporn.html fatmomtube The United States faces a deadline of Oct. 17 to raise its$16.7 trillion debt limit or risk an unprecedented debt default. The two issues of emergency funding for thegovernment to operate and increase the U.S. borrowing authoritystarted out separately in the House but have been merged by thepressure of time.

 44. Brendan
  EjzJForPdWBL

  Have you read any good books lately? http://porntuberating.online/hqporner.html pornmd Bullard, however, expressed frustration that investors' attention has focused on the September and December policy meetings, because they will be followed by press conferences with the Fed chairman. He said that a press conference should be held after every meeting, to make them equal in the eyes of markets betting on when policymakers will take action.

 45. johnansog
  gZhGAqAEhJhlGMT

  https://xnxxx.web.fc2.com/ xnxx

 46. Austin
  OyqVDqPUCigVVokHtzR

  What line of work are you in? https://beeg.x.fc2.com/egotastic.html egotastic Arriving October 17, the Kobo Arc 7 ($149.99) , Kobo Arc 7HD ($199.99 -$249.99) & Kobo Arc 10HD ($399.99) tablets leverage the beautifully designed Reading Life platform that makes collecting, curating, and discovering content easier for readers.

 47. Wally
  WHAurEkPxXukMDjnTHO

  Can I take your number? https://beeg.x.fc2.com/iwank.html freeones Even though the little Prince is a sensitive Cancer, his birth time on July 22 was only 30 minutes away from the sun's entrance into Leo, the sign of royalty. That puts him right on the cusp — making him a natural leader.

 48. Robin
  GrfqTJpKssKafRmkEk

  I work for a publishers https://beeg.x.fc2.com/dinotube.html xtube "As we mark this important step, we must never forget thatthe catalog of horrors in Syria continues with bombs and tanks,grenades and guns," he said. "A red light for one form ofweapons does not mean a green light for others."

 49. Rikky
  aCpSGCPtdHMZFFbDP

  Could I borrow your phone, please? https://beeg.x.fc2.com/tnaflix.html xnxx The two U.S. hedge funds, whose own refinancing proposalswere rebuffed by Billabong, had asked the Takeovers Panel tointervene in the deal with Altamont Capital Partners becausesome elements, including a hefty break fee, were"anti-competitive and coercive".

 50. Carson
  pvEsjqtVWwm

  What sort of music do you listen to? https://beeg.x.fc2.com/beeg.html toroporno - Retire when you can afford to, says Sheryl Garrett, a Shawnee Mission, Kansas, financial adviser. When is that? She tells clients to do this math: Add 1/25th of your savings to the amount of Social Security and pension benefits you expect to get in the first year or retirement. Is the total enough to support a comfortable lifestyle? Then you're good to go. "If you can afford to retire, then you shouldn't care about what the interest rates are at that moment," she says.

 51. Jeramy
  TgfzAQdmlXPFv

  A packet of envelopes https://beeg.x.fc2.com/tiava.html beeg Hagel told reporters that while the Pentagon is underpressure to reduce projected spending by nearly a trilliondollars over the next decade, the U.S. military had no plan toreduce the size of U.S. forces in Korea.

 52. Benjamin
  BOoxZAxzkssHjj

  Go travelling https://beeg.x.fc2.com/wifelovers.html thumbzilla "If hospitals performing very few surgeries do not have the volume required to create highly reliable care systems despite their best quality-improvement efforts, perhaps they should not be performing them," Goldmann said. "This is a provocative suggestion and deserves careful consideration before being implemented."

 53. Marion
  lxCKVnjCGduhlvB

  What qualifications have you got? https://beeg.x.fc2.com/xtube.html pornhub SAN FRANCISCO - Entrepreneur Nicole O'Rourke has a novel idea for raising cash that would have been illegal until this week: smacking a "fund me" sticker on every bottle or can of hair products from her start-up business, Rock Your Hair.

 54. Robbie
  LHPKnRkiDlTuAv

  Could you tell me my balance, please? https://beeg.x.fc2.com/yuvutu.html keandra A strong financial sector underpinned the market. WestpacBanking Corp was the highlight of the morning session,climbing 2.3 percent after acquiring Lloyds Banking Group's Australian businesses for A$1.45 billion.

 55. Gordon
  IXtmqhCrYCZYzfuHBO

  A book of First Class stamps https://beeg.x.fc2.com/eporner.html redtube Video review has been in place for umpires on home run calls since August 2008. Commissioner Bud Selig initially wanted to add trap plays and fair-or-foul calls down the lines for 2013, but the change was put off while more radical options were examined.

 56. Ivory
  cUeVuLvvaNx

  Best Site Good Work https://beeg.x.fc2.com/ tubegalore He called Katherine's projections "unprecedented," arguing that the best selling tour of all time - U2's "360" tour - grossed a grand total of $736 million. He said U2 band members only pocketed a fraction of that amount after paying for venues and pricey production costs.

 57. Sherman
  UDOzITvhcuIOYJqhU

  Go travelling http://porntuberating.online/porn300.html iwank (L-R) Producer Elizabeth Gardener, actress Melodie Diaz and founder of the NY International Latino Film Festival Calixto Chinchilla attends the opening night of the festival held in 2008. Now, after 13 years the festival is no more.

 58. Ellsworth
  zAkzsBvbXuEjID

  What do you do for a living? http://xnxxlist.online/voyeurweb.html tube8 The tree toppled at about 9 a.m. Thursday as a drill sergeant was talking to the group on a lawn. Most of those attending were family members of Marines who will graduate Friday from boot camp. The families had just gathered to watch the recruits pass during a motivational run, Ruggiero said.

 59. Reuben
  zBxCqPhzMLowOS

  Excellent work, Nice Design http://porntubereview.online/freeones.html silverdaddies It is not clear when the European Union stopped thefinancing, which it provides to Hungary, and other member statesin central and eastern Europe, for transport, environmental,water treatment, health and tourism projects, among others.

 60. Charlie
  VKkxUxhkAPhrkghdpq

  Children with disabilities http://xnxxrating.online/xvideos.html hentaihaven Carrefour has struggled for years in the region, partly dueto a reliance on the hypermarket format it pioneered astime-pressed customers shop more locally and online, and buynon-food goods from specialists.

 61. Elijah
  bRZTjxICqgEixOuZgG

  I'm a member of a gym http://porntubehub.online/porn300.html rulertube A source said: “We have a Government that has left failing ministers in place. George Young, the first man to lose a vote on military action in 200 years, Owen Paterson, climate change denier, and Grant Shapps, who halved Tory membership.”

 62. Caroline
  DynBqBHwaOPr

  I'd like to open an account http://tuberating.online madthumbs Concerns have eased a bit that the deeply conservative Abe might shift attention after the election from the economy to pet projects such as revising the pacifist constitution, drafted by U.S. Occupation officials after Japan's defeat in World War Two.

 63. Gavin
  VUaKaDNbCLeBcITS

  A financial advisor http://xvideosrating.online ampland Mayor Bloomberg has come out against the never-ending tax break, the City Council has attacked it and a growing number of state legislators are backing bills sponsored by Assemblyman David Weprin and Sen. James Sanders, both Queens Democrats, to kill it. But the tax break endures.

 64. Damion
  PxrfKqiqKG

  I don't know what I want to do after university http://xnxxrating.online hqporner An anchorwoman at KTVU, a Fox affiliate based in Oakland, California, fell victim last week to an apparent prank and reported four bogus pilot names, including "Sum Ting Wong" and "Wi Tu Low," during a newscast.

 65. Odell
  WrbdYIqnoJZOpzpxdZ

  Could I have , please? http://tubeadvisor.online xtube “We wouldn’t be at this point if not for the president’s credible threat,” Van Hollen, the top Democrat on the House Budget Committee, told “Fox News Sunday.” “Let’s not kid ourselves.”

 66. Terrance
  rQKFJSsPzupg

  I do some voluntary work http://xnxxrating.online egotastic Last month, Brown, a Democrat, proposed spending $315 million next year and $415 million the year after that for alternative housing for inmates. His plan was blocked by other Democrats in the state senate who preferred to ask the judges to allow a plan that would offer rehabilitation services to inmates instead.

 67. markus
  uoNJZLJQivpNJzCeq

  https://www.drugonsale.com/ cheap medication

 68. markus
  AHacZoNqHoB

  http://xnxx.in.net/ xnxx

 69. xqbumqh
  JHXvwENOBgEGdBNFio

  w4UjjN <a href="http://aagllawbbuvu.com/">aagllawbbuvu</a>, [url=http://foejaselzigk.com/]foejaselzigk[/url], [link=http://srpzqihrlgal.com/]srpzqihrlgal[/link], http://xuoifqvsngng.com/

 70. johnanz
  vWngbAdbvGwq

  CTyY9z http://waldorfdollshop.us/ waldorf doll

 71. dobson
  kqEjbymejfOJsMYmL

  YBAkQA https://writemyessayforme.web.fc2.com/octavio-paz-essay-day-of-the-dead.html

 72. dobson
  ChwfdGcSloByuBI

  VEwSgW https://writemyessayforme.web.fc2.com/#writemyessay

 73. dobson
  iUQKndyatupLVQl

  Lx4cE2 https://writemyessayforme.web.fc2.com/

 74. johnan
  pfhwhhNpGs

  AmC1KE http://xnxx.in.net/ xnxx videos

 75. dobson
  nDjmptMfoZwvuupIA

  UasBPT https://www.quora.com/What-the-top-SEO-keywords-for-essay-you-know/answer/Alan-Smith-1772 write my essay

 76. johnanx
  FzBISPfFcUHAsh

  3N94dU http://pills2sale.com/ viagra cialis buy

Gửi bình luận